211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η θεατρική υπερπαραγωγή που θα πρωταγωνιστήσει

Δέσποινα Βανδη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε τις πρώτες λεπτομέρειες

Η Δέσποινα Βανδή, ύστερα από τις δύο σεζόν όπου πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Mamma mia, ετοιμάζεται για το νέο της βήμα στο θέατρο που φαίνεται να την έχει κερδίσει για τα καλά. Η τραγουδίστρια, την περίοδο αυτή, παρά το πιεσμένο της πρόγραμμα, βρίσκεται σε συζητήσεις με το συγγραφικό δίδυμο  Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου για ένα νέο θεατρικό έργο που ετοιμάζουν το καλοκαίρι στο  θερινό «Άλσος».

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Σύμφωνα με τη Realnews, το έργο θα εκτυλίσσεται στα στούντιο της περίφηµης Finos Film τη δεκαετία του ’60. Το  πρωταγωνιστικό ζευγάρι το έργου λοιπόν, λέγεται πως θα ενσαρκώσουν η Δέσποινα Βανδή και Σπύρος Παπαδόπουλος! Η παραγωγή του έργου θα είναι του Ηλία Μαροσούλη, τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ ο τίτλος που είναι επικρατέστερος είναι «Σινεµά ο παράδεισος».

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Τον φετινό χειμώνα, η αγαπημένη τραγουδίστρια κερδίζει τα φώτα από τη σκηνή του Αθηνών Αρένα με τον Αντώνη Ρέμο. Μια συνεργασία που έχει αγαπηθεί από το κοινό της Αθήνας και φυσικά έχει μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον στην πόλη της Αθήνας.

Δέσποινα Βανδή: Η θεατρική υπερπαραγωγή που θα πρωταγωνιστήσει

https://www.instagram.com/p/Br7gyZlgRuX/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024