211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δεσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Στιγμές από την εμφάνιση στο Ακρωτήρι

η Δεσποινα Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου χαμογελαστες στο Ακρωτηρι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια λαμπερή βραδιά για τις δύο ερμηνεύτριες

Δύο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου, ένωσαν φέτος τις φωνές τους για μια μοναδική σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα που ξεσήκωσαν για τα καλά αυτό το καλοκαίρι. Η φετινή τους περιοδεία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, με μια λαμπερή εμφάνιση στο Ακρωτήρι στα πλαίσια του Sfera Summer Festival 2017.

Με ανεβασμένη διάθεση, οι δύο ερμηνεύτριες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από την πολύχρονη παρουσία τους στη δισκογραφία, αλλά και με νέες επιτυχίες, απολαμβάνοντας και το πιο θερμό χειροκρότημα των ακροατών του Sfera 102,2.

Το Sfera Summer Festival 2017 ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με μία βραδιά ξεχωριστή, αφού θα φιλοξενήσει στο χώρο του την Πέγκυ Ζήνα. Στο πλευρό της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα έχει τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα, χειμερινά βήματα των δύο τραγουδιστριών, που προβλέπεται να είναι κοινά αφού τα όσα ακούγονται τις θέλουν να ανεβαίνουν μαζί σε κάποια πίστα την ερχόμενη σεζόν. Εν αναμονή της ανακοίνωσης των επόμενων σχεδίων των αγαπημένων τραγουδιστριών που φέτος σάρωσαν στην καλοκαιρινή τους περιοδεία και κέρδισαν το απόλυτο ενδιαφέρον του κοινού. Δες παρακάτω στιγμές από τη βραδιά τους στο Ακρωτήρι.

Δεσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Στιγμές από την εμφάνιση στο Ακρωτήρι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024