211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Demy: Το νέο της τραγούδι «Μ΄ Εκδικείσαι» έρχεται

Demy
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το teaser του νέου τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε

Λίγο καιρό ύστερα από τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision, η Demy επιστρέφει με νέο τραγούδι που θα μας συστήσει πολύ σύντομα. Τίτλος της επερχόμενης επιτυχίας της, «Μ΄ Εκδικείσαι», ένα τραγούδι που αναμένεται να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο τραγούδι η τραγουδίστρια θα μας συστήσει και το video clip του, ενώ τη  μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη. Ο Γιάννης Παπαδάκος και ο Γιάννης Δημολίτσας υπογράφουν το νέο αυτό video clip.

Την Demy απολαύσαμε ζωντανά φέτος από τη σκηνή του Acro, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα τις εμφανίσεις της, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ήταν πολλές λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision, ενώ τη θέση της στο πρόγραμμα για το υπόλοιπο των εμφανίσεων κάλυψε με επιτυχία η εντυπωσιακή Ελισάβετ Σπανού. Πλέον, το νέο της κομμάτι έφτασε και περιμένουμε με ανυπομονησία και την επόμενη, νέα σειρά εμφανίσεων της τραγουδίστριας. Δες μέχρι τότε την επόμενη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει σύντομα και άκουσε το teaser που κυκλοφόρησε παίρνοντας μια γεύση από αυτή. Το νέο της τραγούδι έρχεται σύντομα να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της.

Demy: Άκουσε το teaser της επερχόμενης επιτυχίας:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024