211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δε Σε Βλέπω: Ο Πάνος Κιάμος σε ένα νέο τραγούδι με τον OGE

Δε Σε Βλέπω πανος κιαμος στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser και πάρε μία γεύση από τη νέα κυκλοφορία.

Ο Πάνος Κιάμος  είναι πανέτοιμος να μας συστήσει μία ακόμα νέα επιτυχία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ώρες στο Spotify από την Cobalt Music. Τίτλος της νέας του επιτυχίας είναι «Δε Σε Βλέπω» και το ερμηνεύει μαζί με τον OGE.

Τους στίχους της νέας κυκλοφορίας υπογράφουν Ηλίας Φιλίππου και OGE, ενώ τη μουσική Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κωνσταντίνος Παντζής. Δες παρακάτω το teaser του νέου τραγουδιού που μοιράστηκε η δισκογραφική μέσα από μία ανάρτηση.

Παράλληλα, εδώ και έξι μήνες, ο Πάνος Κιάμος και ο Tonis Sfinos μάς διασκεδάζουν με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας από την πίστα του Ποσειδώνιο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο παλμός της διασκέδασης χτυπάει δυνατά στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο και οι βραδιές είναι sold out. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνει ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο οποίος συνόδευε τον Πάνο Κιάμο στην ίδια πίστα και τον χειμώνα που μας πέρασε. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης η Βένια Καραγιαννίδου, η Αλεξάνδρα Μάντη, η Ειρήνη Μιχαήλ και ο dj Pitsi. Άκουσε το teaser και πάρε μία γεύση από τη νέα κυκλοφορία του Πάνου Κιάμου.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Δε Σε Βλέπω: Ο Πάνος Κιάμος σε ένα νέο τραγούδι με τον OGE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cobalt Music (@cobaltmusicgr)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024