211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δε μου τα λέει καλά: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου;

Δε μου τα λέει καλά στιχοι ελενα παπαριζου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε εδώ το teaser και πάρε μια γεύση.

H Έλενα Παπαρίζου, έχοντας απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, ετοιμάζεται να μας συστήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δε Μου Τα Λέει Καλά» που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική της εταιρεία Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Ωστόσο, από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου το τραγούδι θα ακούγεται σε αποκλειστικότητα από ορισμένα ραδιόφωνα. Τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική της επερχόμενης αυτής κυκλοφορίας υπογράφουν οι ARCADE και STAN, ενώ στο παρακάτω video μπορείς να ακούσεις το teaser και να πάρεις μια γεύση από το νέο αυτό κομμάτι.

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου, ήταν το δυναμικό σχήμα – έκπληξη που φιλοξένησε φέτος τον χειμώνα η πίστα του Βοτανικού. Μαζί τους, η νεαρή Αναστασία, η οποία την τελευταία χρονιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τα τραγούδια της έχουν γίνει το απόλυτο viral ολοκλήρωσε το μοναδικό τους πρόγραμμα. Πλέον, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να βρεθεί κοντά στο κοινό της ανά την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της και τη νέα της αυτή κυκλοφορία.

Δε μου τα λέει καλά: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024