211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δεν Μας Χωρίζουνε: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου;

Δε Μας Χωρίζουνε στιχοι γιωργος παπαδοπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχία έρχεται σύντομα. 

«Δεν μας χωρίζουνε» είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας που αναμένεται να μας συστήσει Γιώργος Παπαδόπουλος και Panik Records μέσα στις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, το νέο τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη από χθες, 30 Ιανουαρίου, ακούγεται δυναμικά από επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Το νέο κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους του Κώστα Ορφανίδη, ενώ θα συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερο music video. Άκουσε παρακάτω το teaser και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες.

Η δισκογραφική του εταιρεία, μέσα από το Instagram ανέφερε: «Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και δηλώνει με τον πιο μουσικό τρόπο ότι… «Δεν Μας Χωρίζουνε»!

Ο ταλαντούχος κι επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μας παρασύρει για ακόμα μια φορά στο ρυθμό του μ’ ένα up-tempo τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Κώστα Ορφανίδη.

Το «Δεν Μας Χωρίζουνε» θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Criminal Music, μαζί με ένα music video – έκπληξη, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά, από σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου!». 

Δεν Μας Χωρίζουνε: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024