211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club Αθηνας Καλοκαιρι 2021 – Summer Club

club athens kalokairi εμφανισεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

SUMMER CLUB ATHENS 2021 – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΚΛΑΜΠ ΑΘΗΝΑ

Athens Summer Club Τηλεφωνο κρατησεων 211-7707570

Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, ο χάρτης της Αθηναϊκής διασκέδασης αρχίζει να αναδιαμορφώνεται για τα καλά, προκειμένου να μας συστήσει τις τα καλύτερα στέκια και για φέτος. Ανάμεσα στα highlights της διασκέδασης κάθε σεζόν είναι φυσικά και τα club Αθήνα που και το καλοκαίρι 2020 θα πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή ζωή. Αναμφίβολα, πολλές θα είναι οι νέες είσοδοι στην πόλη, μαγαζιά που θα ανοίξουν για πρώτη φορά τις πόρτες τους πανέτοιμα να κερδίσουν το κοινό τους. Εκτός από τα νέα στέκια που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε, όμως, υπάρχουν και τα παλιά και ήδη υπάρχοντα, που είναι αγαπημένα και ακολουθούνται από το φανατικό κοινό τους. Φυσικά, όχι άδικα, αφού όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας τους στην πόλη έχουν δώσει το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ποια είναι τα club Αθήνα που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια και που ετοιμάζονται και φέτος, για ακόμα ένα καλοκαίρι, να μας κρατήσουν την καλύτερη δυνατή συντροφιά; Δες παρακάτω αναλυτικά τη λίστα με τα βασικά clubs που θα μονοπωλήσουν και φέτος το ενδιαφέρον στη νυχτερινή διασκέδαση. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους για ακόμα ένα καλοκαίρι και θα μας χαρίσουν καλοκαιρινές βραδιές έτσι όπως μόνο αυτά ξέρουν.

Akanthus club Αθήνα καλοκαίρι 2021

Οι συστάσεις είναι σχεδόν περιττές για το εν λόγω μαγαζί. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά brands της νυχτερινής διασκέδασης με παραστήματα σε πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας. Και φυσικά, όχι άδικα. Το Akanthus club και οι ιθύνοντές του ξέρουν πολύ καλά να μας δίνουν αυτό που χρειαζόμαστε στη διασκέδαση της πόλης, τόσο τους χειμώνες όσο και τα καλοκαίρια. Είτε με τα γνωστά πάρτι του, είτε με live εμφανίσεις διάφορων καλλιτεχνών, το club ξέρει πολύ καλά πώς να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού που αγαπά το night clubbing. Το αγαπημένο στέκι όσων αγαπούν τη νυχτερινή διασκέδαση έρχεται να αφήσει το στίγμα του δυναμικά για ακόμα μια χρονιά.

Voodoo club Αθήνα καλοκαίρι 2021

Το Voodoo club επιστρέφει για δεύτερη καλοκαιρινή σεζόν στον πάνω όροφο του Ποσειδώνιο και από εκεί ετοιμάζεται να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές και το καλοκαίρι 2020. Το διαχρονικό πλέον Voodoo στο Γκάζι φορά τα καλοκαιρινά του και φέτος και μετακομίζει στον πιο hot προορισμό διασκέδασης στην πόλη. Οι μεγαλύτερες mainstream επιτυχίες, τόσο ξένες όσο και ελληνικές, έρχονται να γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια με τα πιο ανεβαστικά vibes από τη Λεωφόρου Ποσειδώνος 17 στο Ελληνικό, το πιο καλοκαιρινό σημείο στην πόλη. Κάθε βράδυ το Voodoo club θα είναι κοντά μας ξανά με τα πιο ξεχωριστά και ξέφρενα πάρτι στην πόλη.

Pennarubia club Αθήνα καλοκαίρι 2021

Το Pennarubia club είναι ένα πραγματικό στολίδι για τον Άλιμο και την παραλιακή και ένα από τα μαγαζιά που κοσμούν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την παραλιακή κάθε καλοκαίρι. Στεγάζεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος 10 και καθημερινά είναι κοντά στο κοινό που αγαπά την παραλιακή της πόλης για να του κρατήσει την καλύτερη συντροφιά. Φυσικά, το στέκι είναι ένα all day bar στο οποίο θα βρεις και τις πιο ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερα πιάτα που μπορείς να απολαύσεις δίπλα από τη θάλασσα και μέσα σε ένα μοναδικό και καλοκαιρινό περιβάλλον.

Mind the gap club Αθήνα καλοκαίρι 2021

Ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά στέκια στο Κολωνάκι, το Mind the gap, φορά και αυτό τα καλοκαιρινά του και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του από τα παραλιακά μέρη της Αθήνας, έτοιμο να μας χαρίσει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες, πολλά πάρτι και ανάλαφρη διάθεση. Στο χώρο όπου πέρσι είδαμε το Lohan Club, δηλαδή στο Ελληνικό και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το αγαπημένο στέκι της Αθήνας έρχεται να μας παρουσιάσει την καλοκαιρινή του εκδοχή. Ένα ακόμα δυναμικό όνομα στη διασκέδαση έρχεται σύντομα στην Αθήνα και είναι έτοιμο να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Banana Athens club Αθήνα καλοκαίρι 2021

Το Καλλιμάρμαρο έχει την τιμητική του τα τελευταία στη διασκέδαση του καλοκαιριού στην Αθήνα και ένας από τους λόγους είναι φυσικά η ύπαρξη του Banana Athens club, ενός από τα πιο all time classic πλέον στέκια της πόλης. Από την οδό Αρδήττου 1, το στέκι ανοίγει τις πόρτες του και μας χαρίζει κάθε σεζόν τις πιο ανεβαστικές καλοκαιρινές στιγμές διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος, έρχεται να κλέψει για ακόμα μια σεζόν τις εντυπώσεις και να μας χαρίσει διασκέδαση άνευ προηγουμένου από το κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα extra spot διασκέδασης εκτός από την παραλιακή.

RIO SKY club Αθήνα καλοκαίρι 2020

Μπορεί τα περισσότερα στέκια του καλοκαιριού να βρίσκονται στην παραλιακή, όμως, το RIO SKY club κρατά τη διασκέδαση ζωντανή και το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα το Γκάζι. Το bar βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης 39 και από εκεί μάς χαρίζει μοναδικές βραδιές με τα ανεβαστικά πάρτι που φιλοξενεί σχεδόν καθημερινά στο χώρο του. Από την άνοιξη έως και το τέλος του Σεπτεμβρίου είναι κοντά μας με τις πιο ξεχωριστές βραδιές και τα δημοφιλή πάρτι της πόλης. Για ακόμα μια σεζόν, το RIO SKY CLUB μάς κρατά την καλύτερη συντροφιά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024