211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Πότε ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το κέντρο;

Club 22 πανος κιαμος και νικος κουρκούλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια φορά με Κιάμο – Κουρκούλη στην πίστα του

Μπορεί λίγο μετα τα Χριστούγεννα το Club 22 να έριξε αυλαία με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και με το πιο καυτό δίδυμο στην πίστα του, τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη, λομως ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας ξανά πολύ σύντομαμε ανανεωμένο πρόγραμμα και είναι ξανά κοντά στο κοινό του.

Μάλιστα, το κέντρο με ανάλογη ανάρτηση μέσα από το Facebook ενημέρωσε το κοινό για τη μεγάλη του αυτή επιστροφή.

Club 22

Πότε θα γίνει όμως αυτή η επανέναρξη των εμφανίσεων των δύο καλλιτεχνών; Την Τσικνοπέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, Νίκος Κουρκούλης και Πάνος Κιάμος ετοιμάζονται να εοιστρέψουν με τον πιο δυναμικό τρόπο στο χάρτη διασκέδασης της Αθήνας και να μας χαρίσουν ξανά μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην πόλη. Την πρώτη αυτή εβδομάδα, και λόγω εορταστικής και πάλι εβδομάδας, το κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό από την Πέμπτη έως και την Κυριακή.

Ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα μας περιμένει από τους δύο αγαπημένους διασκεδαστές, με τον Νίκο Κουρκούλη να έχει μάλιστα στις αποσκευές του και τη νέα επιτυχία του με τίτλο «Πρώτη Φορά» (άκουσέ την εδώ). Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή των δύο καλλιτεχνών που έρχονται με φόρα να σαρώσουν και πάλι τα πάντα στη διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024