211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Οχτώ Μήνες Επιτυχίας Για Τον Πάνο Κιάμο

club-22 κιάμος κράτηση τηλεφωνο 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα φέτος. 

Το Club 22 αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας για τη φετινή σεζόν. Η πορεία του σχήματος του Πάνου Κιάμου, του Τόνι Σφίνου και της Κατερίνας Λιόλιου αποδεικνύεται μια ιστορία επιτυχίας που δεν σταματά.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο Club 22 στις 28 Απριλίου 2023 ήταν απλά εκπληκτική. Μαζί με τον Τόνι Σφίνο και την Κατερίνα Λιόλιου, άνοιξαν τον χορό με δυναμικό τρόπο, ξεκινώντας μια καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Κακουριώτη, ένα νεανικό ταλέντο με δικό του κοινό, το σχήμα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Και πλέον, μετά από οχτώ μήνες συνεχούς επιτυχίας, του νυχτερινού κέντρου κλείνει μια φανταστική σεζόν με το αξέχαστο άρωμα της επιτυχίας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το αγαπημένο στέκι μεταμορφώνεται σε έναν τόπο διασκέδασης, προσελκύοντας το κοινό της Αθήνας και τον Αύγουστο. Εδώ, η διασκέδαση γίνεται τέχνη, η μουσική συναντά τη χαρά και οι στιγμές γίνονται αξέχαστες.

Με τη συνεχή υποστήριξη του πιστού κοινού του και την αποφασιστικότητα να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το δημοφιλές μαγαζί συνεχίζει να διαπρέπει και να εντυπωσιάζει. Με μια πετυχημένη σεζόν πίσω του και τον παλμό της διασκέδασης να χτυπάει δυνατά, το Club 22 υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες εμπειρίες σε κάθε επίσκεψη!

Club 22: Οχτώ Μήνες Επιτυχίας Για Τον Πάνο Κιάμο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Club 22 (@club22athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024