211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μενιδιάτης: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα μια βραδιά που βαριόμουν να βγω»

Χρήστος Μενιδιάτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας 3 παιδιών». 

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής υποδέχθηκε τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου στο Omega Stage Athens στο οποίο εμφανίζεται και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

Χρήστος Μενιδιάτης: Οι δηλώσεις του αναλυτικά

Για τον διάσημο πατέρα του σχολίασε: «Δεν με θύμωνε που ο πατέρας μου ήταν γνωστός, αντιθέτως μου άρεσε. Έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του και, παρότι δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο, τα πήγα για επιδιόρθωση και τα έφερα λίγο στα μέτρα μου».

Για τη σύζυγό του: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα τον Αύγουστο του 2000, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μια βραδιά, που βαριόμουν κιόλας να βγω. Έτυχε και ήρθε να καθίσει δίπλα μου με μία φίλη της, πιάσαμε την κουβέντα κι έτσι ξεκίνησε η γνωριμία».

«Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα είχε στοιχεία που γούσταρα, μου άρεσε η συμπεριφορά της, το ότι είναι μία ήρεμη δύναμη, άνθρωπος ουσιαστικός», παραδέχεται για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

Για την πρόταση γάμου: «Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί έλεγα ότι αν δεν το έκανα τότε, υπήρχε κίνδυνος να την χάσω. Πίστεψα στην επιλογή μου και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί.

Για την πατρότητα είπε: «Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας 3 παιδιών, μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με βγάζουν off. Δεν έχω απωθημένο να αποκτήσω κόρη, το όνειρό μου ήταν να κάνω 3 γιους».

Εκείνος και ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους τον περασμένο Οκτώβριο και πραγματοποίησαν μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε για τα καλά την Αθήνα – δες εδώ πότε ξεκινούν και άλλα σχήματα. 

Πλέον, το σχήμα έχει ολοκληρώσει αρκετούς μήνες επιτυχίας και συνεχίζεται ακάθεκτο κάθε Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή οδεύοντας προς τον τέταρτο μήνα εμφανίσεων.

Κάθε Τρίτη – δες εδώ όλα τα σχήματα της Τρίτης – , Σάββατο και Κυριακή το πρόγραμμα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της πόλης!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024