211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Casper at Verykoko: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου – δες το σχήμα

Casper at Verykoko: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου - δες το σχήμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για την απόλυτη πρεμιέρα στην πόλη.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ζήσει μια νύχτα που υπόσχεται να γράψει ιστορία. Το Casper at Verykoko, ένας από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς της νυχτερινής ζωής, κάνει πρεμιέρα και καλεί όλη την πόλη να γίνει μία παρέα. Η δημοτικότητα του Casper έχει ξεπεράσει τα όρια της Θεσσαλονίκης και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση για όλη την Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν από νυχτερινή ζωή ξέρουν ότι το Casper δεν είναι απλά ένα κλαμπ, αλλά ένας θεσμός που χαρίσζει αξέχαστες βραδιές σε όσους το επισκέπτονται.

Το σχήμα της βραδιάς υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη. Στα decks θα βρίσκονται οι Nikos Gatsos και Sotiris Ferfiris, δύο DJs που ξέρουν πώς να ξεσηκώνουν το κοινό με τις μουσικές επιλογές τους. Ο συνδυασμός του άρτιου ήχου και των φαντασμαγορικών φωτισμών θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τη ζωντανή νυχτερινή της σκηνή, και το Casper ενισχύει αυτήν την παράδοση με δυναμικό και μοντέρνο τρόπο. Η πρεμιέρα αυτή αποτελεί την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτης μουσική, κέφι και έντονες στιγμές. Όσοι βρεθούν εκείνη τη βραδιά, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, σε έναν χώρο που σέβεται αυτή την… παράδοση αλλά και προωθεί το νέο και το φρέσκο.

Casper at Verykoko: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου – δες το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024