211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Can Can: Πότε κάνουν πρεμιέρα Καψάλης και Βέρρα;

Can Can μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα σχήμα έρχεται στην πόλη, τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί στο Can Can.

Το Can Can Music Hall ετοιμάζεται να φέρει τη διασκέδαση στην καρδιά της Αθήνας με ένα νέο, εντυπωσιακό σχήμα. Ο Γιάννης Καψάλης, η Χαρά Βέρρα και ο Κώστας Αγέρης ανεβαίνουν στη σκηνή για μια σεζόν γεμάτη λαϊκή μουσική και χορό.

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου μέσω social media. Με ένα από τα πιο ανεβαστικά και αγαπημένα λαϊκά προγράμματα της πόλης, το Can Can υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

Οι φωτογραφίες από την πρόβα του σχήματος έχουν ήδη δημοσιευτεί, δείχνοντας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των καλλιτεχνών. Η αφίσα της πρεμιέρας κυκλοφορεί επίσης στο Facebook, προκαλώντας ανυπομονησία στο κοινό.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια σεζόν γεμάτη μουσική και χορό στο Can Can Music Hall, καθώς οι αγαπημένοι καλλιτέχνες φέρνουν το λαϊκό πνεύμα στην πόλη.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια και τα μουσικά σχήματα που θα παρουσιαστούν το Σάββατο και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη νέα σεζόν στην πόλη της Αθήνας!

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με ζωντανή λαϊκή μουσική και εκρηκτικούς χορευτικούς ρυθμούς. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την επιστροφή του Can Can Music Hall στο προσκήνιο της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής!

Can Can: Πότε κάνουν πρεμιέρα ο Γιάννης Καψάλης, ο Κώστας Αγέρης και η Χαρά Βέρρα;

Can Can

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024