211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Can Can Music Hall: Τέλος εμφανίσεων για Γονίδη – Βέρρα

γονιδης στο Can Can Music Hall
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα μηνύματα των τραγουδιστών.

Με ένα αίσθημα νοσταλγίας, το Can Can Music Hall ολοκλήρωσε μια εποχή δυναμικής παρουσίας στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2023, ο Σταμάτης Γονίδης και η Χαρά Βέρρα κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μοναδική σύμπραξη που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μετά από τρεις επιτυχημένους μήνες, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν το κοινό τους. Το φινάλε ήταν εντυπωσιακό, αφήνοντας πίσω του μια ιστορία επιτυχίας. Τα μηνύματα ευγνωμοσύνης που αντάλλαξαν οι δύο καλλιτέχνες αποτέλεσαν την απόδειξη της θερμής σχέσης και σεβασμού που αναπτύχθηκε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Can Can Music Hall: Τέλος εμφανίσεων για Γονίδη – Βέρρα

Η Χαρά Βέρρα έγραψε: «Ακόμα μια πετυχημένη σεζόν τελείωσε. Σταμάτη Γονίδη σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου για αυτή την υπέροχη, μοναδική μας συνεργασία στο Καν Καν. Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία μαζί με την υπέροχη οικογένειά σου Σταμάτη μου, και καλό ξεκίνημα πάντα με επιτυχίες στις νέες εμφανίσεις.»

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής έγραψε: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, άλλη μια υπέροχη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν σε αυτό». 

Ο τραγουδιστής ήδη έχει κλείσει το επόμενο βήμα του. Η δισκογραφική του εταιρεία έχει ήδη κάνει γνωστή την επερχόμενη συνεργασία του σε πίστα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο η οποία θα πραγματοποιηθεί – όπως λέγεται – στο Ποσειδώνιο μέσα στην Άνοιξη 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024