211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabaret Athens: Πότε κάνει πρεμιέρα με τον Νίκο Απέργη ξανά στο τιμόνι του;

Cabaret Athens apergis marousi times fialis boukali bar
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για δεύτερη χρονιά εκεί ο αγαπημένος τραγουδιστής. 

Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα, το Cabaret Athens άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό με την πίστα του. Ο Νίκος Απέργης στο τιμόνι του προγράμματος, και έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο και την Αντωνία Καούρη, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ. Τώρα, το κέντρο ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση για δεύτερη χρονιά, έχοντας πάλι τον ίδιο καλλιτέχνη επικεφαλής.

Μαζί τους, αυτή τη φορά. θα δούμε τη Μαλού, στην επιστροφή της στη νυχτερινή διασκέδαση ύστερα από καιρό, τον Mc Daddy, τον Άρη Πετράκη και τη Μαρίνα Κυριαζοπούλου. Το σχήμα αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, και έκτοτε να είναι κοντά μας κάθε Σάββατο και Κυριακή. Την ημερομηνία της πρεμιέρας, την σύσταση του σχήματος αλλά και όλες τις πληροφορίες της συνεργασίας μοιράστηκε ο ίδιος ο Νίκος Απέργης μέσα από ένα story που έκανε αναδημοσίευση.

Αυτό ήταν από την ημέρα της φωτογράφησης για την αφίσα του σχήματος, δίνοντάς μας και μία γεύση από τα backstage. Πολύ σύντομα, το αγαπημένο στέκι των βορείων προαστίων θα επιστρέψει και πάλι στη διασκέδαση της πόλης.

Cabaret Athens: Πότε κάνει πρεμιέρα με τον Νίκο Απέργη ξανά στο τιμόνι του;

Cabaret Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024