211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Πρωταγωνιστεί στη λαϊκή διασκέδαση της πόλης

Cabana Live Stage μελας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αδαμαντίδης, Τερλέγκας, Ζαζόπουλος, Κατσίγιαννη ανεβάζουν το κέφι.

Μια νέα πνοή φρεσκάδας φέρνει ο χώρος του «Cabana Live Stage» στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελώντας το απόλυτο στέκι για τη λαϊκή διασκέδαση, αυτό το νυχτερινό κέντρο άνοιξε και φέτος τις πόρτες του με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα.

Την πίστα του Cabana Live Stage φέτος καταλαμβάνουν τρεις αξεπέραστοι καλλιτέχνες του είδους, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος. Με κάθε εμφάνισή τους, αφήνουν το στίγμα τους στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Η πρεμιέρα του σχήματος αυτού έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2022, ενώ από τότε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι λάτρεις της λαϊκής μουσικής έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ένα μοναδικό θέαμα.

Ως έκπληξη, το σχήμα φιλοξενεί και μια guest εμφάνιση, με πρωταγωνίστρια την Τζένη Κατσίγιαννη. Με την μοναδική της φωνή και το χαρακτηριστικό στυλ της, προσφέρει ακόμα περισσότερη δυναμική στο πρόγραμμα των εμφανίσεων.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν, το νυχτερινό μαγαζί γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν απόδραση και διασκέδαση. Με ένα πρόγραμμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και μια ατμόσφαιρα που δεν σβήνει ποτέ, ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

Τα social media του Cabana Live Stage μοιράστηκαν πρόσφατα μια γεύση από το πρόγραμμα, δίνοντας μας μια ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι. Και με τους τέσσερις καλλιτέχνες σε μια σκηνή, η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Το αγαπημένο νυχτερινό στέκι αναδεικνύεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη λαϊκή διασκέδαση της Αθήνας, χαρίζοντας μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες και αφήνει μια αξέχαστη αίσθηση σε κάθε επισκέπτη.

Cabana Live Stage: Πρωταγωνιστεί στη λαϊκή διασκέδαση της πόλης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024