211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Χαρά Βέρρα και Δημήτρης Γιώτης;

Cabana Live Stage πατησια κρατηση τηλερωνα τιμη φιαλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους ένα επιτελείο νεαρών καλλιτεχνών.

Η πόλη των Αθηνών ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά το απόλυτο στέκι διασκέδασης και μουσικής, καθώς το νυχτερινό κέντρο «Cabana Live Stage» ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του για να φιλοξενήσει μια σειρά από αξέχαστες εμφανίσεις. Οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά στην πίστα του, η ταλαντούχα Χαρά Βέρρα και ο εκρηκτικός Δημήτρης Γιώτης.

Η μεγάλη επιστροφή τουνυχτερινού κέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, υποσχόμενη μια σειρά από μοναδικές βραδιές διασκέδασης κάθε Σάββατο βράδυ. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που συνδυάζει τη μαγεία της μουσικής με τον ενθουσιασμό του κοινού, η σκηνή του “Cabana Live Stage” υπόσχεται να φέρει μαζί της μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Μαζί με τους δύο αξιόλογους καλλιτέχνες, οι θαυμαστές της λαϊκής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκρηκτικές εμφανίσεις από τη Μαργαρίτα Χιονίδη, τον Αντώνη Λώκο, την Άννα Σακκά και τον Νικομανώλη Νύκταρη, ο οποίος θα προσθέσει μια ξεχωριστή κρητική νότα στο πρόγραμμα.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Αντύπα και του Ζαφείρη Μελά πριν τα Χριστούγεννα, οι προσδοκίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις είναι υψηλές. Οι Χαρά Βέρρα και Δημήτρης Γιώτης αναλαμβάνουν τη σκυτάλη της διασκέδασης και υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι και τη διάθεση του κοινού με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις.

Cabana Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Χαρά Βέρρα και Δημήτρης Γιώτης;

Cabana Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024