211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Πότε κάνει φινάλε το σχήμα του;

Cabana Live Stage πατησια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο ύστερα από 6 μήνες επιτυχίας ρίχνει αυλαία.

Το νυχτερινό κέντρο «Cabana Live Stage» αποτέλεσε τον προορισμό για όσους αναζητούσαν την απόλυτη διασκέδαση στην καρδιά της Αθήνας. Κάθε εβδομάδα, οι δρόμοι οδηγούσαν σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, μουσική και απόλυτη διασκέδαση.

Οι πρωταγωνιστές του, ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Τζένη Κατσίγιαννη, κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις. Ένας μοναδικός συνδυασμός ταλέντου, ενέργειας και αγάπης  για τη μουσική έκανε κάθε βραδιά στο Cabana μοναδική.

Μετά από έξι μήνες γεμάτους επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές, ο κύκλος φτάνει στο τέλος του. Το Σάββατο 22 Απριλίου, το Cabana Live Stage θα αποχαιρετήσει το κοινό του με μια τελευταία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

Το νυχτερινό κέντρο έγραψε για αυτό:

«Έχοντας περάσει 6 υπέροχους μήνες στο 𝐂𝐀𝐁𝐀𝐍𝐀 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄 με μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Τζένη Κατσίγιαννη ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους.
ΤΟ 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐄
Παρασκευή 𝟐𝟏/𝟒 και Σάββατο 𝟐𝟐/𝟒.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
ΓΩΓΩ ΒΑΓΕΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΑΛΑΡΗ
ΝΤΙΑΝΑ ΣΑΑΚΙΑΝ
ΣΟΛΙΣΤ:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ». 

Λίγο ακόμα έμεινε, για μια σεζόν διασκέδασης από το αγαπημένο στέκι. Όσοι δεν πρόλαβαν να απολαύσουν το σχήμα αυτό, είναι η τελευταία ευκαιρία!

Cabana Live Stage: Πότε κάνει φινάλε το σχήμα του; 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024