211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live stage: Οι διάσημοι καλλιτέχνες που διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Cabana Live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα έκανε το νέο του σχήμα.

Το νυχτερινό κέντρο «CABANA Live Stage» αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση και απόλαυση της καλής, λαϊκής μουσικής στην πόλη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι λάτρεις της μουσικής έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές, ακούγοντας ζωντανά εκπληκτικούς καλλιτέχνες. Και φέτος, το αγαπημένο στέκι επανήλθε δυναμικά, φέρνοντας ένα νέο σχήμα στην πίστα του.

Η πρεμιέρα του νέου σχήματος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, με ένα λαμπερό line-up καλλιτεχνών που αναστάτωσε το κοινό. Πρωταγωνιστές αυτής της μοναδικής βραδιάς ήταν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Βασίλης Τερλέγκας, Τζένη Κατσίγιαννη, Θοδωρής Σερλής και Μανώλης Κονταρός.

Ο Βασίλης Τερλέγκας, γνωστός για την εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα με κάθε εμφάνισή του. Με τη μοναδική του φωνή και το ταλέντο του στη μουσική, μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές.

Η παρουσία δύο αγαπημένων καλλιτεχνών πρόσφατα, του Σταμάτη Γονίδη και του Βαλάντη, στην πρεμιέρα του νέου σχήματος έδωσε μια επιπλέον λάμψη στη βραδιά, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις μοναδικές τους ερμηνείες, καθώς πήραν για λίγο το μικρόφωνο.

Το CABANA Live Stage συνεχίζει να είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και μουσικής στην πόλη. Με τον μοναδικό κατάλογο καλλιτεχνών και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, υπόσχεται να συνεχίσει να κλέβει τις καρδιές του κοινού κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Cabana Live stage: Οι διάσημοι καλλιτέχνες που διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024