211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Συνεχίζεται η επιτυχία για Αδαμαντίδη Τερλέγκα Ζαζόπουλο

Cabana Live Stage πατησσια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι τρεις καλλιτέχνες ξεσηκώνουν την Αθήνα.

Στον νυχτερινό παλμό της Αθήνας, αυτό ένα μέρος ξεχωρίζει για την αστείρευτη δόση διασκέδασης και μουσικής που προσφέρει. Το «Cabana Live Stage», φιλοξενεί τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό κάθε εβδομάδα.

Με πρωταγωνιστές τους Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Αλέκο Ζαζόπουλο, το Cabana Live Stage προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία λαϊκής μουσικής. Η πρεμιέρα του, στις 4 Νοεμβρίου 2022, σήμανε την έναρξη ενός συνεχούς μουσικού ραντεβού που ανανεώνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η παρουσία της ταλαντούχας Τζένης Κατσίγιαννη ως guest τραγουδίστριας, προσφέρει μια επιπλέον διάσταση στο πρόγραμμα, εμπλουτίζοντας τις βραδιές του κοινού.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, το δημοφιλές νυχτερινό στέκι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν την απόλυτη διασκέδαση. Με μια πλούσια παλέτα λαϊκής μουσικής και εντυπωσιακές live εμφανίσεις, το νυχτερινό κέντρο κερδίζει την προτίμηση του κοινού.

Εάν λοιπόν είσαι λάτρης της λαϊκής μουσικής και αναζητάς ένα μέρος για απόλυτη διασκέδαση, το Cabana Live Stage είναι η ιδανική επιλογή για εσένα! Κάθε εβδομάδα, ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χορού.

Μην χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Έλα στο Cabana Live Stage και άφησε τη μουσική των μοναδικών αυτών καλλιτεχνών να σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά και ρυθμό!

Cabana Live Stage: Συνεχίζεται η επιτυχία για Αδαμαντίδη Τερλέγκα Ζαζόπουλο

https://www.youtube.com/watch?v=sfcEaPZ8A9M

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024