211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

CABANA Live Stage: Ο διάσημος Καλλιτέχνης Που Διασκέδασε Με Το Πρόγραμμα

Τερλέγκας στο CABANA Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία το κέντρο.

Το  «CABANA Live Stage», ένας λαμπερός προορισμός για διασκέδαση, άνοιξε τις πύλες του εκ νέου πριν από λίγο καιρό, επαναφέροντας τη θρυλική παρουσία του κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Με μια φρέσκια σύνθεση καλλιτεχνών στη σκηνή, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα υψηλής διασκέδασης.

Η πρεμιέρα του έγινε την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024, με μια ομάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών που ανέλαβαν το πρόγραμμα της σκηνής. Ο Βασίλης Τερλέγκας, μια αγαπημένη φωνή που αποπνέει ενέργεια και συναίσθημα αλλά και ηγέτης του σχήματος, κατέκλυσε το κοινό με μοναδικές επιτυχίες που ξεπερνούν το χρόνο.

Μετά από ένα μήνα γεμάτο επιτυχημένες εμφανίσεις, το σχήμα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Και το περασμένο Σάββατο, ένας ακόμα διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε στον χώρο για να χαρίσει στιγμές διασκέδασης και ενθουσιασμού.

Ο Δημήτρης Γιώτης, μια αγαπημένη φιγούρα στον χώρο της μουσικής, εντυπωσίασε το κοινό με την εκρηκτική του παρουσία. Συνοδευόμενος από τον οικοδεσπότη, ανέβηκε στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν επιτυχίες, κάνοντας το κοινό να χορεύει και να τραγουδάει, έστω και για λίγα λεπτά μαζί.

Με το CABANA Live Stage να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν αξέχαστες εμπειρίες και ζωντανή μουσική, η βραδιά αποδείχθηκε μια ακόμα επιτυχία για το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο.

CABANA Live Stage: Ο διάσημος Καλλιτέχνης Που Διασκέδασε Με Το Πρόγραμμα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, σαξόφωνο και κείμενο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024