211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Αποχαιρετά τον Χάρη Κωστόπουλο με ένα βίντεο από τη συνεργασία τους

Cabana Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δείτε τι αναφέρει το νυχτερινό κέντρο. 

Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε στα 60 του χρόνια, έπειτα από μια πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.  Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του. Καλλιτέχνες και νυχτερινά κέντρα έσπευσαν να στείλουν τα μήνυμά τους για τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτά και το Cabana, με τοπ οποίο ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Έτσι, το αγαπημένο στέκι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον τραγουδιστή, και πρώην συνεργάτη του, με ένα βίντεο από την παλιά τους συνεργασία, το 2019. Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε το αγαπημένο νυχτερινό στέκι μόλις πριν από λίγες ώρες και τι έγραψε στη λεζάντα.

Cabana Live Stage: Αποχαιρετά τον Χάρη Κωστόπουλο με ένα βίντεο από τη συνεργασία τους

«Η διεύθυνση του «Cabana Live Stage» αποχαιρετά τον Χάρη Κωστόπουλο και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι Χάρη»

 

Παράλληλα, το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της πόλης από τις αρχές του επόμενου μήνα με ένα νέο σχήμα στην πίστα του: Τερλέγκας, Κατσίγιαννη, Βερλής και Κονταρός ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση στην πόλη της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024