211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Box Athens: Σχοινάς και Αδάμου συνεχίζουν την επιτυχία

Box Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα από τα πρωταγωνιστικά σχήματα φέτος στην πόλη.

Ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει φέτος στο προσκήνιο της νυχτερινής Αθηναϊκής διασκέδασης, αλλά αυτή τη φορά με μια νέα πρόκληση. Η συνεργασία του με το Box Athens δίνει μια φρέσκια αύρα στον κόσμο της μουσικής, συνδυάζοντας την απόλυτη διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Μαζί του, η ταλαντούχα Ήβη Αδάμου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, ζωντανεύοντας τον χειμώνα με θετική ενέργεια και μουσική που αγγίζει τις καρδιές του κοινού. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Kid Young και η Charis Savva προσθέτουν τη δική τους μοναδική νότα σε ένα πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού.

Με δύο μήνες τεράστιας επιτυχίας πίσω τους, το Box Athens αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα στην Αθήνα. Παρά τις νέες εισόδους στη διασκέδαση, η συνέχεια υπόσχεται εξίσου δυναμική παρουσία και τις επόμενες εβδομάδες.

Αναζητήστε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία στο κέντρο της πόλης. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε ένα από τα πιο συναρπαστικά μουσικά γεγονότα της σεζόν!

Box Athens: Σχοινάς και Αδάμου συνεχίζουν την επιτυχία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024