211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Box Athens: Πότε κάνουν φινάλε Μέλισσες και Τάμτα;

Box Athens κρατηση τηλεφωνο τιμες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλησιάζουν στο τέλος οι εμφανίσεις τους. 

Στο BOX Athens, η μαγεία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και φαντασία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι Μέλισσες και η Τάμτα κατακτούν τη σκηνή, οδηγώντας μας σε έναν κόσμο ηχηρών συναισθημάτων και ρυθμών που κλέβουν την καρδιά μας. Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία, έχοντας δοκιμαστεί και αγαπηθεί για έξι χρόνια, φτάνει πλέον στο τέλος της.

Οι φωνές που μας συντροφεύουν με τόση αγάπη και συναίσθημα, ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν αυτή τη μαγική πορεία για τη φετινή σεζόν. Και το ΒΟΧ Athens, αφού μας έδωσε τόσες στιγμές μοναδικής διασκέδασης, ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Από την ερχόμενη Παρασκευή και για τέσσερις συναρπαστικές βραδιές, μας προσφέρουν ακόμα ένα κύμα διασκέδασης και επιτυχιών. Και το τελικό αντίο έχει οριστεί για το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, μια ημερομηνία που θα μείνει αξέχαστη στους θαυμαστές τους.

Με την ανακοίνωση αυτή, το ΒΟΧ Athens κλείνει με χρυσά γράμματα άλλη μία επιτυχημένη σεζόν, υποσχόμενο νέες συναντήσεις γεμάτες μουσική, χορό και συναίσθημα. Και ενώ οι Μέλισσες και η Τάμτα προετοιμάζονται να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο, ο κόσμος περιμένει ήδη με ανυπομονησία το επόμενο μουσικό ταξίδι που θα μας χαρίσουν.

Box Athens: Πότε κάνουν φινάλε Μέλισσες και Τάμτα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024