211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπουζούκια Χριστούγεννα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα του Βοτανικού

βανδή και σαμπάνης στην αφίσα του βοτανικού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βανδή και Σαμπάνης πρωταγωνιστούν στη διασκέδαση της Αθήνας.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι γεμάτη από λάμψη, χαρά και μουσική. Και ο Βοτανικός, με το εορταστικό του πρόγραμμα, δεν αποτελεί εξαίρεση. Φέτος, η πίστα του Βοτανικού υποδέχεται ξανά τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη για μια σειρά εμφανίσεων που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε συνεχή εορταστική διάθεση.

Η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη και της Δέσποινας Βανδής την περασμένη Παρασκευή αποτέλεσε απόλυτη επιτυχία, με το κοινό να απολαμβάνει κάθε νότα και κάθε στιγμή από το εκρηκτικό τους show. Και το καλό νέο είναι ότι αυτή η μαγική εμπειρία θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτήν την απίστευτη ενέργεια και διασκέδαση.

Μαζί τους, οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν το κοινό με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, ανοίγοντας τις βραδιές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Κάθε βράδυ στον Βοτανικό υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη χορό, μουσική και ατελείωτη διασκέδαση.

Το νυχτερινό κέντρο έχει μοιραστεί το εορταστικό πρόγραμμά του για τα μπουζούκια Χριστούγεννα 2023, και έτσι, ο Βοτανικός θα είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν την πιο ζωντανή και διασκεδαστική εμπειρία τις γιορτινές ημέρες. Ετοιμαστείτε λοιπόν να χορέψετε και να διασκεδάσετε με τον πιο απολαυστικό τρόπο, γιατί στον Βοτανικό ο χειμώνας φέτος υπόσχεται να είναι πιο ζωηρός από ποτέ!

Τώρα, μέσα από μια ανάρτηση το νυχτερινό κέντρο μοιράστηκε το πρόγραμμά του για τα μπουζούκια Χριστούγεννα 2023. Έτσι, ο Βοτανικός θα είναι κοντά μας λίγες περισσότερες βραδιές, όπως και σχεδόν όλα τα στέκια της πόλης τις γιορτινές ημέρες.

Η ανάρτηση: 

«Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο #Votanikos

Γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας @georgesabanis & @desp1navandi ! Μαζί τους οι εκρηκτικοί @kingsofficial , η @itsmeklavdia και η @faye_theochari.

🎄 22, 23, 24, 25/12
🥂 29, 30, 31/12 & 01/01», έγραψε το κέντρο στην ανάρτηση που μπορείς να δεις αναλυτικά παρακάτω. Ακόμα μια χριστουγεννιάτικη σεζόν οι δύο καλλιτέχνες θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της Αθήνας!

Μπουζούκια Χριστούγεννα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα του Βοτανικού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024