211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δύο νυχτερινά κέντρα που κάνουν πρεμιέρα απόψε

γονίδης και ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποσειδώνιο και LUX STAGE Athens ανοίγουν τις πόρτες τους.

Ποια Μπουζούκια Αθήνας θα ανοίξουν τις πόρτες τους απόψε; Δύο πολύ δυναμικά σχήματα έρχονται που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αυτή τη σεζόν.

Μπουζούκια Αθήνας: Δύο νυχτερινά κέντρα που κάνουν πρεμιέρα απόψε

Posidonio με Γονίδη Ρόκκο

Ένα πολύ δυναμικό δίδυμο έρχεται να διαδεχθεί έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη και τη Josephine ως απόλυτους πρωταγωνιστές του σχήματος. Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 πρεμιέρα ετοιμάζονται να κάνουν το ιστορικό νυχτερινό μαγαζί της ΑθήναςΣταμάτης Γονίδης και Στέλιος Ρόκκος, δύο κορυφαία ονόματα που η συνύπαρξή τους μόνο ενθουσιασμό προκαλεί.

Οι δύο τραγουδιστές παρά τις παρελθοντικές τους κόντρες, έδωσαν τα χέρια και είναι έτοιμοι να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σχήμα που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Lux Athens με Κατερίνα Λιόλιου

Στην Αθήνα θα επιστρέψει για ζωντανές εμφανίσεις την άνοιξη 2024 η Κατερίνα Λιόλιου, ύστερα από μερικούς μήνες ασταμάτητης επιτυχίας με τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. Στην πίστα του ολοκαίνουριου Lux Stage Athens, το οποίο θα εγκαινιάσει, η εκρηκτική τραγουδίστρια θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2024 από τη Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 165 όπου στεγάζεται. Μαζί της ο DJ Deleasis.

«Με χαρά Από Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στο Πλευρό της @katerinalioliouofficial σε ένα τρελό Dj set στο @lux_stage_athens_ Λ. Σύγγρου 165 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ 🏡», είχε στο instagram ο ίδιος για τη συνεργασία αυτή.

Μέσα από την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεων είχαν αποκαλυφθεί και τα υπόλοιπα ονόματα του σχήματος που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με τη δυναμική και τις επιτυχίες τους. Αυτά είναι: ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Στέφανος Πιστίνιαγκας και ο Θάνος Λάμπρου. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024