211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπουζούκια 2017: Οι συνεργασίες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στην Αθήνα

ο Νοτης Σφακιανακης και ο Βασιλης Καρρας κοιταζοντε και μιλανε
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι είδαμε φέτος και θα μας μείνει αξέχαστο;

Μια μοναδική σεζόν απολαύσαμε και φέτος στην Αθήνα. Πολλά σχήματα και πολλές συνεργασίες μάς κράτησαν την καλύτερη συντροφιά, ωστόσο, υπήρχαν και συνεργασίας που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στα Μπουζούκια 2017. Ποιες ήταν αυτές;

Μπουζούκια 2017: Οι συνεργασίες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στην Αθήνα

1.Ο Λευτέρης Πανταζής στο Ποσειδώνιο

Για πρώτη φορά στη μακρά του πορεία, ο μεγάλος Έλληνας διασκεδαστής φέρνει τα πάνω κάτω από τον χώρο του Ποσειδώνιο. παρότι το τελευταίο αποτελεί πλέον ένα από τα ιστορικά κέντρα της πόλης, δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να δούμε αυτή τη συνεργασία ξανά. Μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση!

2.Ο Stan για πρώτη φορά στο τιμόνι σχήματος:

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Stan αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη της ηγεσίας ενός προγράμματος. Η σκηνή της Αυτοκίνησης έγινε ο τόπος που τον απολαύσαμε για πρώτη φορά στο τιμόνι ενός προγράμματος.

3.H απόλυτη συνεργασία Καρρά – Σφακιανάκη: 

Για δεύτερη φορά στη μακρά πορεία τους, δύο μεγαθήρια της μουσικής, ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης ενώνουν τις φωνές τους στην ίδια πίστα και φυσικά το αποτέλεσμα έγινε το απόλυτο talk of the town. Η πίστα του teatro ήταν εκείνη που υποδέχθηκε τη λαμπερή αυτή συνεργασία.

4.Το ΥΤΟΝ εγκαινιάζει ο Νίκος Βέρτης:

Ένα από τα μεγαλύτερακαι πολυτελέστατα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του φέτος και την πίστα του εγκαινίασε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, ο Νίκος Βέρτης, εκτοξεύοντας τη φήμη του. Ο λόγος για το ΥΤΟΝ.

5.Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο πιο ξεχωριστό του one man show:

Μια πολύ ξεχωριστή σειρά εμφανίσεων μας χάρισε φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης με μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση στο Σημείο G (πρώην Έναστρον).

6.H Πάολα αποχωρεί από τα μαγαζιά του Κώστα Μπερτάκη:

Ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας, η Πάολα σταματά τη συνεργασία της με τον Κώστα Μπερτάκη. Έτσι, τον χειμώνα αυτόν δεν την είδαμε σε κάποια από τις πίστες που την είχαμε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά την απολαύσαμε σε ένα νέο ξεκίνημα στην πίστα του Κέντρου Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά.

7.Ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στο Caramela

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την πίστα που τον ανέδειξε για τα καλά, ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στο αγαπημένο του στέκι το περασμένο φθινόπωρο και μας χάρισε μια μοναδική σεχόν γεμάτη κέφι και διασκέδαση, όπως μόνο εκείνος ξέρει  να κάνει καλύτερα!

8.Ο Μάκης Δημάκης έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά:

Μπορεί να αγαπούσαμε τα τραγούδια του όμως ο Μάκης Δημάκης δεν είχε κατηφορίσει ποτέ στην Αθήνα για σειρά εμανίσεων. Τον φετινό χειμώνα ήρθε και μάλιστα ως ο απόλυτος ηγέτης του σχήματος του Βοτανικού. Η επιτυχία ήταν σαρωτική και έπεται να δούμε και συνέχεια.

9.Ο Χρήστος Κυριαζής επέστρεψε στις πίστες ύστερα από 20 χρόνια! 

Και τον απολαύσαμε από το Anodos μαζί με τους Ονιράμα, σε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που μας ξεσήκωσε για τα καλά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024