211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Botox Live Stage: Closing party με Τριαντάφυλλο (29/6)

Τριαντάφυλλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Closing Party με Τριαντάφυλλο στις 29 Ιουνίου. Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσεις!

Το Botox Live Stage έχει γίνει το επίκεντρο της διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας μοναδικές μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο. Από τον Ιούνιο, έχει φιλοξενήσει κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως τον Γιάννη Τάσσιο, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τη Νάιρα Αλεξοπούλου, και τον Γιώργο Λέξη. Αυτές οι εμφανίσεις έφεραν ζωντάνια και ένταση στη νυχτερινή ζωή της πόλης, καθιστώντας το Botox Live Stage αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού.

Το κλείσιμο της σεζόν του, όμως, υπόσχεται να είναι το αποκορύφωμα αυτών των ξεχωριστών βραδιών. Το Σάββατο 29 Ιουνίου, ο Τριαντάφυλλος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι. Γνωστός για τη δυναμική του παρουσία και την ικανότητά του να μαγνητίζει το κοινό, ο Τριαντάφυλλος αναμένεται να χαρίσει ένα αξέχαστο show. Με επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, το live του αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις της διασκέδασης και της λαϊκής μουσικής.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του Τριαντάφυλλου, από τις παλιές του επιτυχίες μέχρι και τις πιο πρόσφατες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Botox Live Stage, συνδυασμένος με την ανεβασμένη διάθεση του κοινού και την ενέργεια του καλλιτέχνη, θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για το τελευταίο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού!

Η βραδιά του κλεισίματος είναι μια ευκαιρία για τους θαυμαστές να αποχαιρετήσουν τη θερινή σεζόν με τρόπο πανηγυρικό και απόλυτα ανεβαστικό. Το δημοφιλές σποτ του Περιστερίου υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές και στο μέλλον, έχοντας καθιερωθεί ως το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους φίλους της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Botox Live Stage: Closing party με Τριαντάφυλλο (29/6)

Τριαντάφυλλος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024