211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live: Συνεχίζεται η επιτυχία για Αρσενίου, Μακρή, Κυανό

Bodega Live περιστερι μπουρναζι τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος αγαπημένος καλλιτέχνης διασκέδασε με το πρόγραμμα την Τρίτη;

Πρόκειται για τρεις έμπειρες και αγαπημένες φωνές τους είδους τους που ξέρουν να κάνουν το κοινό να περνάει τέλεια. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο τις δικές τους όσο και άλλων, το σχήμα θα μας χαρίσει έναν ξεχωριστό χειμώνα με μοναδικές βραδιές. Και φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Bodega Music Hall».

Ο Σάκης Αρσενίου με τον Διονύση Μακρή και τον Κυριάκο Κυανό είναι κοντά μας από τη συγκεκριμένη πίστα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Τρίτη και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού.

Οι πρώτες εβδομάδες εμφανίσεων κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ πολλές φορές επώνυμες παρουσίες κάνουν την εμφάνισή τους εκεί. Ανάμεσα σε αυτές και ο Χρήστος Μενιδιάτης που πρόσφατα (την περασμένη Τρίτη) βρέθηκε εκεί και διασκέδασε με το πρόγραμμα, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στην πίστα.

Δες παρακάτω το απόσπασμα που μοιράστηκε μέσα από το Instagram το νυχτερινό κέντρο.Bodega Live: Συνεχίζεται η επιτυχία για Αρσενίου, Μακρή, Κυανό – Ποιος αγαπημένος καλλιτέχνης διασκέδασε με το πρόγραμμα την Τρίτη;

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και μπουζούκια το Σάββατο. Ο Διονύσης Μακρής δεν τραγουδάει κάπου αυτόν τον καιρό.

Bodega Live: Συνεχίζεται η επιτυχία για Αρσενίου, Μακρή, Κυανό

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024