211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live: Πότε κάνει πρεμιέρα με Τριαντάφυλλο – Κολέτσα – Βαλάντη

Bodega Live: Πότε κάνει πρεμιέρα με Τριαντάφυλλο - Κολέτσα - Βαλάντη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια δυναμική σεζόν ξεκινάει και φέτος για το στέκι στο Περιστέρι.

Το Bodega Live επιστρέφει δυναμικά για ακόμα μία σεζόν, με ένα σχήμα που υπόσχεται νύχτες γεμάτες διασκέδαση και μουσική. Από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, με ένα εντυπωσιακό line-up που περιλαμβάνει αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πρωταγωνιστές του φετινού προγράμματος θα είναι ο δημοφιλής Τριαντάφυλλος, η εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα και ο δυναμικός Βαλάντης. Οι τρεις καλλιτέχνες θα συνδυάσουν τις μοναδικές φωνές και τη σκηνική τους παρουσία, προσφέροντας στο κοινό ένα αξέχαστο θέαμα γεμάτο επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Το Bodega Live έχει καταφέρει να κερδίσει μια σταθερή θέση στον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης, χάρη στο ξεχωριστό πρόγραμμα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του. Με τη φετινή του έναρξη, υπόσχεται να συνεχίσει την παράδοση αυτή, με νύχτες γεμάτες μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το νυχτερινό σχήμα θα εμφανίζεται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, με τον Dj Marilita να αναλαμβάνει τον ρόλο του special guest, κρατώντας το κοινό σε εγρήγορση με τις μουσικές της επιλογές. Η ατμόσφαιρα θα είναι ζωντανή και το κέφι στα ύψη, με το πρόγραμμα να ξεκινάει νωρίς και να συνεχίζεται μέχρι αργά, προσφέροντας ατελείωτη διασκέδαση.

Με τον συνδυασμό των μοναδικών καλλιτεχνών και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του Bodega, η φετινή σεζόν προβλέπεται να είναι μία από τις πιο συναρπαστικές για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Μην χάσεις το μεγάλο opening στις 13 Σεπτεμβρίου και ετοιμάσου για αμέτρητες νύχτες γεμάτες κέφι και χορό στο Bodega Live!

Bodega Live: Πότε κάνει πρεμιέρα με Τριαντάφυλλο – Κολέτσα – Βαλάντη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024