211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bo, Isorropistis και Ζένια Δούκα μάς κάνουν «Άνω κάτω»

Bo, Isorropistis και Ζένια Δούκα μάς κάνουν «Άνω κάτω»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το δυναμικό τρίο συνεργάζεται σε ένα fresh track και music video που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Αν ψάχνεις για ένα τραγούδι που θα σε ξεσηκώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση, τότε το «Άνω Κάτω» είναι αυτό που χρειάζεσαι! Ο Bo και ο Isorropistis, δύο από τα πιο δυναμικά ονόματα της μουσικής σκηνής, συνεργάζονται και μας φέρνουν ένα μοντέρνο και φρέσκο track που δε θα μπορέσεις να βγάλεις από το μυαλό σου. Και δίπλα τους; Η γυναικεία «πινελιά» της Ζένιας Δούκα, που δίνει μια ξεχωριστή νότα στο κομμάτι.

Το «Άνω Κάτω» είναι μέρος του album Boetry 2024, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records. Μουσικά, το track έχει τη σφραγίδα του Σταύρου Ζαχαριά και του ίδιου του Bo, ενώ οι στίχοι είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του Bo και του Isorropisti. Το αποτέλεσμα; Ένα κομμάτι γεμάτο δυναμισμό, με χορευτικούς ρυθμούς και έναν ανεβαστικό στίχο που θα σου κολλήσει στο μυαλό.

Αυτό που κάνει το «Άνω Κάτω» να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο είναι το music video, το οποίο έχει σκηνοθετηθεί από την ομάδα Nebovision και τον Χρήστο Νεμποτάκη. Με κινηματογραφική προσέγγιση και fresh αισθητική, το video είναι ό,τι πρέπει για να το δεις και να το ξαναδείς. Το δυναμικό τρίο Bo, Isorropistis και Ζένια Δούκα σε παρασύρει σε μια εικόνα γεμάτη ένταση, χρώμα και συναίσθημα, κάνοντας το τραγούδι ακόμα πιο εθιστικό.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις την playlist σου… «Άνω Κάτω», δεν έχεις παρά να πατήσεις play και να απολαύσεις το νέο track που ήδη έχει αποσπάσει θετικά σχόλια!

Bo, Isorropistis και Ζένια Δούκα μάς κάνουν «Άνω κάτω»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024