211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bellagio Live Club: Νέα σεζόν με πρωταγωνιστή τον Σάκη Αρσενίου

Bellagio Live Club: Νέα σεζόν με πρωταγωνιστή τον Σάκη Αρσενίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής μέσα από ένα στόρι στο Instagram μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες του στον χώρο.

Με την έναρξη της νέας σεζόν, το Bellagio Live Club προετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το κοινό του με μια μοναδική συνεργασία. Ο ταλαντούχος Σάκης Αρσενίου, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο καλλιτέχνη της ελληνικής μουσικής σκηνής, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο διάσημο νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Αρσενίου, όπου μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στιγμιότυπα από τις πρόβες του στον χώρο του νυχτερινού μαγαζιού. Η ανάρτηση αυτή, πέρα από την επιβεβαίωση της συνεργασίας, έκανε αίσθηση και δημιούργησε μεγάλη ανυπομονησία για τη νέα μουσική σεζόν.

Η νέα συνεργασία αναμένεται να χαρίσει μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο Bellagio Live Club, το οποίο, παρά τη σχετικά πρόσφατη ίδρυσή του και την τοποθεσία του στην Τρούμπα, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τη φήμη του για την ποιότητα των ζωντανών βραδιών του και τη σοβαρότητα στην οποία προσεγγίζει κάθε καλλιτεχνικό σχήμα.

Ο Σάκης Αρσενίου, με την μοναδική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία του, αναμένεται να χαρίσει μια σειρά από αξέχαστες μουσικές βραδιές, με νέο υλικό αλλά και αγαπημένα κομμάτια από το ρεπερτόριό του. Η νέα αυτή σεζόν υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της συνεργασίας.

Bellagio Live Club: Νέα σεζόν με πρωταγωνιστή τον Σάκη Αρσενίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024