211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella: Το μήνυμα στήριξης στον Στέλιο Ρόκκο

O ροκκος τραγουδάει στη σκηνη του Barbarella
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ανάρτηση που έκανε το νυχτερινό κέντρο μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Τραγικές στιγμές περνά ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος πνίγηκε στη θάλασσα όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει χάσει και τα δύο του αδέρφια. Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος λάτρευε τη θάλασσα και «έφυγε» μέσα σε αυτή.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου στα social media, είχε γίνει την Δευτέρα 18/12, όπου είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της βάρκας του, την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Έτοιμος».

Το νυχτερινό κέντρο Barbarella Live Party, στο οποίο εμφανίζεται ο καλλιτέχνης φέτος τον χειμώνα μαζί με τον Διονύση Σχοινά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δεν έλειψε να στείλει το μήνυμα στήριξής του στον συνεργάτη τους.

Συγκεκριμένα μέσα από ανάρτηση που έκανε έγραψε: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο». Το νυχτερινό κέντρο παρέμεινε κλειστό αυτές τις ημέρες λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος.

Barbarella: Το μήνυμα στήριξης στον Στέλιο Ρόκκο

Παράλληλα, το παράρτημά του στην Αθήνα, όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου λειτουργεί κανονικά και συνεχίζει την επιτυχία αυτή τη χειμερινή σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024