211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Stage: Άντζελα Δημητρίου και Δήμος Αναστασιάδης το επόμενο σχήμα του;

Λεπα και Κοκκίνου στο Barbarella Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου προκαλούν τον απόλυτο πανικό! 

Το νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens μετρά σχεδόν δύο μήνες επιτυχίας και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία. Ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής συναντά την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, υποσχόμενοι ανεπανάληπτες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό.

Το δίδυμο αυτό έχει αγαπηθεί τρελά από το κοινό της πόλης και κάθε Τετάρτη και Σάββατο παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που πραγματικά ξεχωρίζει και ξεσηκώνει το κοινό της Αθήνας.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella φιλοξενεί αυτό το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών, βρίσκεται και ο Γιάννης Γρόσης.

Πρόσφατα, με το σχήμα διασκέδασε ο Δήμος Αναστασιάδης, ένας αγαπημένος και πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανεβαίνει στη σκηνή του κέντρου, μετά το τέλος του τρέχοντος σχήματος.

Μαζί του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δούμε την Άντζελα Δημητρίου. Θα είναι άραγε όντως πραγματικότητα αυτή η μοναδική μουσική συνύπαρξη; Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Παρακάτω, μέσα από στόρις βλέπουμε την πρόσφατη επίσκεψη εκείνου στο Barbarella και εκείνης στο Opus.

Barbarella Live Stage: Άντζελα Δημητρίου και Δήμος Αναστασιάδης το επόμενο σχήμα του;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024