211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live party: Ποιος (πολύ) διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε με Άννα Βίσση;

αννα Βισση εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια συνεχίζει την επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

Aπό τα μέσα Οκτωβρίου, η Άννα Βίσση ξεκίνησε την καθιερωμένη πλέον σειρά εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live party, από όπου συνήθως ξεκινά τις σεζόν της. Κάθε εβδομάδα, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες δεκαετιών και απογειώνει το κέφι και τη διασκέδαση στη συμπρωτεύουσα.

Κάθε φορά, το αγαπημένο στέκι είναι κατάμεστο από το κοινό της, που συρρέει να την απολαύσει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμοι σπεύδουν να παρακολουθήσουν το μοναδικό της πρόγραμμα. Έτσι έγινε και την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος την περίοδο αυτή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στο Teatro, βρέθηκε εκεί και πέρασε μία ξεχωριστή βραδιά.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, η οικοδέσποινα (με την οποία μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν) τον ανέβασε στη σκηνή και εκείνος χάρισε μερικά ξεχωριστά λεπτά στο κοινό. Το κέντρο έκανε μία ανάρτηση με αυτή την ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς που θα δεις παρακάτω.

Barbarella Live party: Ποιος (πολύ) διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε με Άννα Βίσση;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024