211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Baraonda Music Hall: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Δημήτρης Μπάσης;

Baraonda Music Hall Δημήτρης μπάσης χειμώνας 2024 κράτηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νυχτερινό κέντρο επιστρέφει ανανεωμένο με νέο πρωταγωνιστή.’

Ένας μοναδικός κόσμος ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια των θεατών. Και στο επίκεντρο αυτού του μαγικού περιβάλλοντος, ο Δημήτρης Μπάσης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στο λαμπερό Baraonda Music Hall, ο Μπάσης αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή της επερχόμενης σειράς εμφανίσεων, ξεδιπλώνοντας ένα συναρπαστικό θέαμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από την 8η Δεκεμβρίου και έπειτα. Μια συνεχής παρουσία που υπόσχεται μία εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Μαζί του, ένα συναρπαστικό καστ: η Βάλια Σωμαράκη, μια εκρηκτική παρουσία που αναστατώνει τις καρδιές των θεατών, ο Άγγελος Ανδριανός, ένας μουσικός ερμηνευτής που αποπνέει μια μοναδική γοητεία, και η μυστηριώδης Kalliope, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη παρουσία της στη σκηνή.

Ο Μπάσης, με τη φωνή του να αναδεικνύει τον πόνο και τη χαρά, τη ζωή και το έρωτα, έρχεται κοντά στο κοινό του, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Μια αναπόφευκτη ευκαιρία για τους θαυμαστές του να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη σε έναν από τους πιο ακαταμάχητους προορισμούς της πόλης.

Μην χάσετε αυτήν την απόλυτη ευκαιρία να βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο της μουσικής με τον Δημήτρη Μπάση και την παρέα του στο Baraonda Music Hall.

Baraonda Music Hall: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Δημήτρης Μπάσης;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024