211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτοκίνηση | Πρεμιέρα για Stan και Χρήστο Δάντη!

ο Χρηστος Δαντης τραγουδαει τις επιτυχιες του σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα αρχή για το σχήμα που ξεκίνησε στο Camorra

Stan και Χρήστος Δάντης ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο Camorra. Ωστόσο, το σχήμα μεταφέρθηκε σε άλλη στέγη και πλέον οι δύο καλλιτέχνες μάς υποδέχονται από την Αυτοκίνηση!

Το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου, οι δύο τραγουδιστές έκαναν την πρεμιέρα τους στο νέο χώρο και φυσικά ξεσήκωσαν και πάλι το κοινό τους! Ο Stan επέστρεψε και πάλι στην ίδια πίστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού εκεί τον είχαμε δει και πέρσι.

Επιτυχίες όπως τα “Παράξενο Παιδί”, “Κάνε με για σένα να κλάψω”, “Με στεναχωρεί”, “Και ζηλεύω που σ’ έχει”, “Τώρα Λείπω”, “Όταν Αγαπάς” και άλλα, είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που ερμηνεύει ζωντανά ο STAN επί σκηνής, ενώ οι καθηλωτικές ερμηνείες του Χρήστου Δάντη αποτελούν σημείο αναφοράς του νυχτερινού σχήματος. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την τελευταία αυτή πρεμιέρα τους στην Αυτοκίνηση!

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Επιστροφή με την πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα

Από εδώ και στο εξής, μια νέα περίοδος ξεκινά στη διασκέδαση της Αθήνας, αφού η Αυτοκίνηση είναι και πάλι εδώ με το πιο hot σχήμα της πόλης! Κάθε εβδομάδα, η πυξίδα της διασκέδασης στην Αθήνα έχει έναν και μόνο προορισμό: το απόλυτο δίδυμο Χρήστος Δάντης – Stan!

Αυτοκίνηση | Πρεμιέρα για Stan και Χρήστο Δάντη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024