211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτοκίνηση 81: Συνεχίζεται η επιτυχία για Μενιδιάτη – Γαρμπή

Αυτοκίνηση 81 μαρουσι κρατηση τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιους τραγουδιστές είδαμε εκεί την περασμένη εβδομάδα; 

Η Αυτοκίνηση 81 έχει αναδειχθεί φέτος σε ένα από τα πιο hot σημεία διασκέδασης στην πόλη, με το σχήμα που φιλοξενεί στη σκηνή του να έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού. Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση κάθε εβδομάδα, ενώ το σχήμα ολοκληρώνει ο Δημήτρης Σχοινάς δίνοντας τη δική του ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα.

Κάθε εβδομάδα, από το αγαπημένο στέκι της πόλης, κάνουν το πέρασμά τους πληθώρα κόσμου, δημιουργώντας sold out βραδιές, αλλά και πολλά διάσημα ονόματα της ελληνική σόουμπιζ. Την περασμένη εβδομάδα με το δημοφιλές πρόγραμμα διασκέδασαν και πολλοί τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο βρέθηκαν η Κατερίνα Στικούδη με τον Dj Rico, ενώ στην παρέα τους ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου. Το ίδιο βράδυ, σε άλλο τραπέζι ο Άγγελος Διονυσίου διασκέδασε με το πρόγραμμα, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκε στο τραπέζι του και του παρέδωσε για λίγο το μικρόφωνο, χαρίζοντας στο κοινό μία ξεχωριστή στιγμή. Ακόμα μία εβδομάδα τεράστιας επιτυχίας για το δημοφιλές κέντρο.

Αυτοκίνηση 81: Συνεχίζεται η επιτυχία για Μενιδιάτη – Γαρμπή

Αυτοκίνηση 81

Αυτοκίνηση 81

Αυτοκίνηση 81

Αυτοκίνηση 81

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024