211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αυτοκίνηση 81: Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης συνεχίζουν εμφανίσεις

Αυτοκίνηση 4711 marousi κρατηση τηλεφωνο τιμες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά τη διακοπή ενός μήνα, είναι από τα νυχτερινά κέντρα που θα ανοίξουν από βδομάδα. 

Για περίπου έναν μήνα, όλα τα νυχτερινά κέντρα της χώρας παρέμειναν και πάλι κλειστά λόγω των νέων μέτρων που επιβλήθηκαν στην εστίαση, ύστερα από την ξαφνική έκρηξη των κρουσμάτων μέσα στα Χριστούγεννα. Χθες, οι νέες ανακοινώσεις έβαλαν τέλος στην άρση των μέτρων, με την επιστροφή της μουσικής και τη διακοπή του ωραρίου στα μαγαζιά, με αποτέλεσμα τα κέντρα διασκέδασης να μπορούν να ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους – μόνο για καθήμενους.

Πλέον, αναμένουμε να δούμε ποια από τα υπάρχοντα σχήματα θα συνεχίσουν την πορεία τους. Ένα ένα, όσα νυχτερινά κέντρα έχουν σκοπό να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους, κάνουν τις αναρτήσεις τους ενημερώνοντας το κοινό τους ότι θα επιστρέψουν αλλά και για την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής αυτής. Ανάμεσα σε αυτά και το ανανεωμένο Αυτοκίνηση 81, στο οποίο απολαμβάνουμε ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της σεζόν με πρωταγωνιστές την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Το κέντρο μέσα από ένα στόρι έκανε γνωστό ότι θα είναι και πάλι κοντά μας σύντομα με πιο πιθανή την επανέναρξη για την επόμενη εβδομάδα! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που τα αγαπημένα μας μαγαζιά θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους.

Αυτοκίνηση 81: Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης συνεχίζουν εμφανίσεις

Αυτοκίνηση 81

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024