211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αθηνών Αρένα | Επιστροφή με την πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα

ο Αντωνης Ρεμος με την Ελενη Φουρειρα τραγουδανε σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα μαζί επί σκηνής! 

To βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου, μια μεγαλειώδης πρεμιέρα ήρθε να προσθέσει έναν ακόμα μεγάλο προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα! Μετά από 4 χρόνια ως Pantheon Theatre, το Αθηνών Αρένα επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του!

 

Δες επίσης όλα τα σχήματα που έχουμε δει στο Αθηνών Αρένα!

Οι δύο καλλιτέχνες, που το 2012 είχαν ανέβει και πάλι μαζί στην ίδια σκηνή με τον Στέλιο Ρόκκο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά έλαμψαν στην πρώτη αυτή βραδιά τους που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Φυσικά, στην λαμπερή αυτή πρεμιέρα, το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι που βρέθηκαν εκεί και παρακολουθούσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, που απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Εκτός από αυτήν, στο κέντρο βρέθηκαν η Βάνα Μπάρμπα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, η Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ιλένια Ουίλιμας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, ο Κώστας Κοκκινάκης αλλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης

Το kratisinow βρέθηκε εκεί! Δες παρακάτω βίντεο από την πρεμιέρα! 

https://www.instagram.com/p/BcvYsvujAJS/?taken-by=kratisinow.gr

https://www.instagram.com/p/BcvgLw1DsxU/?taken-by=kratisinow.gr

 

Αθηνών Αρένα | Επιστροφή με την πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024