211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αθηνών Αρένα: Φινάλε για το σχήμα της χρονιάς

Αθηνών Αρένα ρεμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος έριξαν αυλαία – Συνεχίζουν στη Θεσσαλονίκη

Αυλαία έριξαν το βράδυ της παρασκευής, 1 Μαρτίου, Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ύστερα από έναν χειμώνα επιτυχίας. Oι δύο τραγουδιστές παρουσίασαν ένα τελευταίο πρόγραμμα που αποθεώθηκε φυσικά από το κοινό που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει την τελευταία τους παράσταση.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Γεμάτοι κέφι οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τις μεγάλες τους επιτυχίες και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τελευταία φορά. Οι δυο τους θα μείνουν για πολύ λίγο μακριά από το κοινό τους αφού σε δύο εβδομάδες, και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, ξεκινούν νέα σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού που πλέον έχει μετονομαστεί σε Πύλη Α. Φυσικά και οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί πολλάκις με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αφού είναι ένα από τα μακροβιότερα της συμπρωτεύουσας. Μια πρεμιέρα που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον στην πόλη και να διαδεχθεί τη μεγάλη τους επιτυχία στην Αθήνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την τελευταία βραδιά του σχήματος που άφησε το στίγμα της στην αθηναϊκή διασκέδαση και θα θυμόμαστε για καιρό.

Αθηνών Αρένα: Φινάλε για το σχήμα της χρονιάς

https://www.instagram.com/p/BuhRSuLFyEs/

https://www.instagram.com/p/Buj0Xhul7ET/

https://www.instagram.com/p/Bujb85why9U/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024