211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Athens Stage 2024: Πότε είναι η πρεμιέρα του Ξένου;

Athens Stage 2024: Πότε είναι η πρεμιέρα του Ξένου;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια δυναμική ομάδα, μια άχαστη συνταγή και νέες εκπλήξεις σε περιμένουν φέτος στο γνωστό στέκι.

Αν ψάχνεις κάτι για να απογειώσει τα βράδια σου τη νέα σεζόν 2024, τότε πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο πρόγραμμά σου το «Athens Stage». Η πρεμιέρα είναι προ των πυλών, και μάλιστα στις 11 Οκτωβρίου! Το αγαπημένο σχήμα με τον Στάθη Ξένο και την Εβίτα Σερέτη επιστρέφει, πιο δυναμικό από ποτέ, και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης. Δεν αλλάζουν συνταγή και καλά κάνουν, αφού η επιτυχία τους τα προηγούμενα χρόνια μιλά από μόνη της.

Η ομάδα είναι «άχαστη», όπως λένε. Ο Στάθης και η Εβίτα έχουν ήδη αποδείξει πως είναι απόλυτα ταιριαστοί στη σκηνή, με τη χημεία τους να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστούν ή να αλλάξουν κάτι που λειτουργεί τέλεια.

Αλλά η έκπληξη της σεζόν έρχεται με τον αγαπημένο της νεολαίας, τον Kidd, να προστίθεται στην παρέα τους. Μια προσθήκη που φέρνει έναν φρέσκο αέρα και υπόσχεται να κάνει το Athens Stage τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για όλους.

Αν είσαι φαν των ξέφρενων βραδιών και της ανεβασμένης διάθεσης, τότε το Athens Stage είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι αυτόν τον χειμώνα. Μην το σκέφτεσαι,  ετοίμασε την παρέα σου και πάμε να ζήσουμε νύχτες μαγικές από τις 11 Οκτωβρίου και μετά!

Athens Stage 2024: Πότε είναι η πρεμιέρα του Ξένου;

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024