211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Argi’s House: Αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα του η Κωνσταντίνα

Argi's House κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια έφυγε λίγο πριν τη Συνέντευξη Τύπου.

Το νυχτερινό σχήμα του Argi’s House στη Γλυφάδα, με την Κωνσταντίνα και την Σαμπρίνα, ακυρώθηκε πριν καν ξεκινήσει. Οι πρώτες εμφανίσεις είχαν γίνει την περασμένη εβδομάδα, η αφίσα ήταν ήδη έτοιμη, και όμως, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου η Κωνσταντίνα αποχώρησε αιφνιδίως και εκνευρισμένη από το σχήμα, με τις κάμερες να βρίσκονται στον χώρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος. Το συγκεκριμένο σχήμα, εκτός από την Σαμπρίνα ολοκληρώνει και ο Κωνσταντίνος Μάνης. Την πρεμιέρα τους είχαν κάνει την περασμένη Παρασκευή με κάθε επιτυχία. Πλέον το σχήμα θα συνεχιστεί μόνο με τους δύο καλλιτέχνες.

Το μαγαζί άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του από τη Γλυφάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε, κάθε Σάββατο, η Κωνσταντίνα βρισκόταν σε ζωντανές εμφανίσεις στον χώρο του. Τώρα, το σχήμα επέστρεφε ξανά, με τις προσθήκες της Σαμπρίνας και του Κωνστντίνου Μάνη.

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών» δήλωσε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Argi’s House: Αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα του η Κωνσταντίνα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024