211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αποχρώσεις: Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της

Έλενα Παπαρίζου εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρία χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της

Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο της δίσκο, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ που περιλαμβάνει 13 νέες επιτυχίες και έχει τον τίτλο «Αποχρώσεις».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Το άλμπουμ «Αποχρώσεις» κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company, που είναι μόλις δύο ημέρες πριν τα γενέθλια της τραγουδίστριας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Μεταξύ των τραγουδιών του δίσκου είναι και οι ήδη γνωστές επιτυχίες «Κάτι Σκοτεινό», το «Άσκοπα Ξενύχτια», το «Έτσι Είναι Η Φάση» σε συνεργασία με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, το «Μίλα Μου», το «Σε Ξένο Σώμα» το ολοκαίνουργιο «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux αλλά και το «Αναμονή», η μπαλάνταπου ξεχώρισε μέσα από την ερμηνεία της τραγουδίστριας από τη σκηνή του The Voice.

Τη μουσική στα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν οι ARCADE, Μπάμπης Σάμης, PADE, Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad, Δημήτρης Ξυπολιάς, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Kim Διαμαντόπουλος και Levianth, ενώ τους στίχους έχουν χαρίσει οι ARCADE, Νίκη Παπαθεοχάρη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Ρενέ, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Solmeister και iLLEOo.

Αποχρώσεις: Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024