211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Πώς ευχήθηκε στην κόρη της για τη γιορτή της;

Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες από την παιδική ηλικία της Όλγας.

Η Άντζελα Δημητρίου απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει η αγάπη μιας μητέρας προς το παιδί της, καθώς γιόρτασε την Όλγα Κιουρτσάκη με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στις 11 Ιουλίου, ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, που δείχνει σπάνιες κοινές στιγμές από τη ζωή της κόρης της.

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες από την παιδική ηλικία της Όλγας, παρέα με τη μητέρα της, και συνεχίζει μέχρι τη σημερινή τους σχέση. Η Άντζελα Δημητρίου δε μάς δείχνει απλά το πέρασμα του χρόνου, αλλά και το μέγεθος της αγάπης της προς την κόρη της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού εξέφρασε την αγάπη και τη χαρά της για την Όλγα, γράφοντας: «Σε αγαπώ μικρό μου! Happy Name Day!». Με αυτές τις απλές και τρυφερές λέξεις, δείχνει όχι μόνο τη στήριξή της αλλά και τη βαθιά αγάπη της για την κόρη της.

Το βίντεο αμέσως κέρδισε τα καλύτερα σχόλια και αντιδράσεις από τους φίλους και τους θαυμαστές της Άντζελας Δημητρίου.

Μέσα από αυτήν την γλυκιά ανάρτηση, η Άντζελα Δημητρίου μάς υπενθυμίζει τη σημασία της οικογένειας και της αγάπης, παρότι οι δυο τους τους τελευταίους μήνες πέρασαν ένα διάστημα στο οποίο είχαν τσακωθεί και δεν μιλούσαν.

Άντζελα Δημητρίου: Πώς ευχήθηκε στην κόρη της για τη γιορτή της;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024