211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Γιαννιάς μαζί στο Fix τον χειμώνα 2020!

Άντζελα Δημητρίου Γιώργος Γιαννιάς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα ολοκληρώνουν ο Χρήστος Χολίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου! 

Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Γιαννιάς, μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαοπούλου έρχονται σε ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της Θεσσαλονίκης τον χειμώνα 2020 από την πίστα του Fix Live.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Το πιο δυναμικό λαϊκό σχήμα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα με μια πρεμιέρα που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου. Όλα αυτά, λίγο μετά την ακύρωση των εμφανίσεων της λαίδης από τη σκηνή του 4711 όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Στην πίστα του Fix τελευταία φορά είδαμε σε εμφανίσεις τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Άλλωστε, τραγουδιστής και κέντρο συνεργάζονται σταθερά τα τελευταία χρόνια και πορόκειται για μια συνύπαρξη ποτυ έχει αγαπηθεί πολύ. Τώρα, τη σκυτάλη έρχεται να παραλάβει μια από τις πιο εκρηκτικές συνεργασίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το ίδιο το κέντρο πριν από λίγες μέρες, μέσα από την οποία έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας που έρχεται σε μόλις λίγες μέρες.

Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Γιαννιάς μαζί στο Fix τον χειμώνα 2020!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024