211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αντίπαρο

Άντζελα Δημητρίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στην Αντίπαρο και μοιράζεται φωτογραφίες.

Η Άντζελα Δημητρίου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στην ειδυλλιακή Αντίπαρο. Στην καρδιά των Κυκλάδων, η Δημητρίου επιλέγει να αποδράσει από την καθημερινότητα και να χαλαρώσει προτού επιστρέψει στην ατμόσφαιρα της Αθήνας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η τραγουδίστρια φρόντισε να μοιραστεί στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φαίνεται να απολαμβάνει τη ζεστασιά του ήλιου και την ομορφιά της παραλίας, φορώντας ένα κομψό μπικίνι. Η ευχάριστη διάθεσή της είναι διάχυτη, με την Άντζελα να χαμογελά και να δείχνει την απόλυτη ευτυχία της.

Η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες της είναι γεμάτη ενθουσιασμό και αγάπη για την Ελλάδα. «Αυτόν τον ήλιο κι αυτά τα καταγάλανα νερά δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού!!! Αυτή είναι η υπέροχη Ελλάδα μας!!! Σας αγαπώ πολύ», γράφει η Δημητρίου, μεταφέροντας την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και του θαυμασμού της για την ομορφιά του τόπου.

Η ανάρτηση αυτή φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να αποθεώσουν την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Άντζελα Δημητρίου, με την ακαταμάχητη γοητεία της, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να δείχνει ότι η ενέργεια της καλοκαιρινής ξεκούρασης είναι το καλύτερο προοίμιο για την επόμενη καλλιτεχνική της σεζόν!

Άντζελα Δημητρίου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αντίπαρο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024