211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: διασκέδασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Άντζελα Δημητρίου: διασκέδασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και μοναδικές συναντήσεις στην πίστα.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο FANTASIA, όπου διασκέδασε με την παρέα της και απόλαυσε τις μαγικές στιγμές που χζρίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η χημεία τους είναι αναμφισβήτητη, καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και οι αναμνήσεις από εκείνες τις επιτυχίες παραμένουν ζωντανές.

Ο Γιώργος, με την ιδιαίτερη αισθητική του και την ανατρεπτική του διάθεση, υποδέχτηκε την Άντζελα στη σκηνή, προσκαλώντας την να τραγουδήσουν μαζί. Αυτό το δίδυμο είναι εγγύηση για ένα αξέχαστο βράδυ. Η Άντζελα, γεμάτη ενέργεια, ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε στο κοινό μερικές από τις πιο αγαπημένες της επιτυχίες, όπως το «Ποια Θυσία», το «Ουρανέ» και το «Εσύ τι λες». Η φωνή της συνδυάζεται τέλεια με την ατμόσφαιρα του μαγαζιού, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι η νύχτα μόλις ξεκινάει!

Το FANTASIA είναι γνωστό για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στην διασκέδαση, και αυτό το Σάββατο ήταν μια τέλεια απόδειξη. Εκτός από τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Λένα Ζευγαρά, μια από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Η γνήσια λαϊκή φωνή της, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές της ερμηνείες, πρόσφερε μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Αν δεν έχεις βρεθεί ακόμα στο FANTASIA, η Λένα και ο Γιώργος είναι οι καλύτεροι λόγοι για να κλείσεις το τραπέζι σου!

Άντζελα Δημητρίου: διασκέδασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Mazonakis-Dimitriou-FANTASIA-4

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024