211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση – Άντζελα Δημητρίου: Δες τις να τραγουδούν μαζί πριν δεκαετίες

Άντζελα Δημητρίου - Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην εκπομπή “Με Αγάπη Άννα”.

Η δεκαετία του ’90 χαρακτηρίστηκε από σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές και εκπομπές που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα της Ελλάδας. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η εκπομπή “Με Αγάπη Άννα” που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, με την Άννα Βίσση ως οικοδέσποινα. Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 1995, έδωσε στο κοινό μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, παρά τις χαμηλές τηλεθεάσεις και τον έντονο ανταγωνισμό από το “Μπράβο” της Ρούλας Κορομηλά.

Η εκπομπή είχε ένα ποικίλο περιεχόμενο με σκετσάκια, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, και διαγωνισμούς καραόκε, ενώ η Άννα Βίσση συμμετείχε ενεργά σε όλα τα τμήματα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Ένα από τα ξεχωριστά επεισόδια της εκπομπής ήταν εκείνο στο οποίο καλεσμένη ήταν η Άντζελα Δημητρίου.

Η εμφάνιση της Δημητρίου στην εκπομπή “Με Αγάπη Άννα” ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Η συνεργασία των δύο ερμηνευτριών στην εκπομπή αποτέλεσε μία από τις πιο ξεχωριστές τηλεοπτικής στιγμές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγούδησαν μαζί σε ένα ντουέτο, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα.

Η εκπομπή, με τα κείμενα αρχικά των Γιάννη Καλαμίτση και Μάνου Αντώναρου, και εν συνεχεία του Ηλία Ψινάκη λόγω διαφωνιών με τον Νίκο Καρβέλα, προσπάθησε να προσφέρει κάτι νέο και φρέσκο στη βραδινή ζώνη. Παρόλο που δεν πέτυχε στους δείκτες τηλεθέασης, το επεισόδιο με την Άντζελα Δημητρίου άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στους τηλεθεατές.

Το ντουέτο Βίσση-Δημητρίου είναι μια από τις στιγμές που αναπολούμε με νοσταλγία. Αναμφίβολα θα ήταν ένα από τα δίδυμα που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε μαζί στην πίστα ακόμα και σήμερα, που έχουν ακολουθήσει πια αρκετά διαφορετικές πορείες.

Άννα Βίσση – Άντζελα Δημητρίου: Δες τις να τραγουδούν μαζί πριν δεκαετίες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024