211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντύπας: Διασκέδασε στο Fever με Μακρόπουλο – Πάολα

Αντύπας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ο Αντύπας, ένας από τους πιο σπουδαίους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού, κλείνει πλέον πενήντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη δισκογραφία της Ελλάδας.

Μάλιστα, με αφορμή αυτή την επέτειο, θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο τουρ στην Αμερική στην ΆΝΟΙΞΗ 2024 και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο καλλιτέχνης στη σκηνή θα συνοδεύεται από την Ευγενία, τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, και τον γιο του, Πρόδρομο Μαζλουμίδη. Οι σταθμοί της περιοδείας είναι δημοσιευμένοι, ενώ η αρχή θα γίνει την πρώτη Μαρτίου.

Παράλληλα αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, μιας και έχουμε αρκετό καιρό να τον απολαύσουμε σε κάποιο νυχτερινό σχήμα στην Αθήνα. Θα τον δούμε άραγε μέχρι τότε σε κάποια από τις πίστες της Αθήνας; Προς το παρόν, δες ποιες μέρες μπορείς να βρεις κάθε σχήμα της Αθήνας 2023 – 24.

Πρόσφατα, και προτού ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα του περιοδεία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, επιλέγοντας να διασκεδάσει στο Fever, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος με την Πάολα.

Από νωρίς, ο Αντύπας βρέθηκε εκεί και ο οικοδεσπότης τον υποδέχτηκε με μία ζεστή αγκαλιά ζητώντας του να ανέβει στη σκηνή. Και φυσικά, ο τραγουδιστής δεν είπε όχι. Στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο και χρειάστηκε μόνο η πρώτη νότα από τις επιτυχίες του για να ξεσηκωθεί το κοινό και να ξεκινήσει το γλέντι!

Το ίδιο βράδυ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα διασκέδασε και ο Νίκος Ζωιδάκης αλλά και ο Χρήστος Σαντικάι ο οποίος καθόταν με την παρέα του σε ένα τραπέζι αρκετά μακριά από τη σκηνή και απολάμβανε το πρόγραμμα.

Αντύπας: Διασκέδασε στο Fever με Μακρόπουλο – Πάολα

Αντύπας και μακροπουλος στη σκηνή
Αντύπας: Διασκέδασε στο Fever με Μακρόπουλο – Πάολα
Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024