211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Δες φωτογραφίες από το σπίτι τους

Αντώνης Ρέμος που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To ζευγάρι μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στη Γλυφάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Πριν από οχτώ χρόνια, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης ενώ πριν από 4 χρόνια οι δυο τους ανέβηκαν και επίσημα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι πάνω από μια δεκαετία και όμως εξακολουθούν να είναι από τα πιο αγαπημένα. Το διάσημο ζευγάρι συγκατοίκησε από τους πρώτους μήνες σε μια minimal μεζονέτα στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα σπίτι που έχει διακοσμηθεί σύμφωνα με το προσωπικό γούστο και των δύο και φυσικά κυμαίνεται σε απλοϊκές και λιτές γραμμές, όπως είναι σίγουρα και το στυλ της σχεδιάστριας. Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον προσωπικό χώρο του ζευγαριού που κατά καιρούς έχει μοιραστεί μέσα από τα social media.

Παράλληλα, τον τραγουδιστή φέτος τον χειμώνα είδαμε σε εμφανίσεις στον νέο χώρο του NOX Athens, μία συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη. Ήδη λέγεται πως θα τον δούμε και πάλι εκεί φέτος, με την Καίτη Γαρμπή στο πλευρό του.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Δες φωτογραφίες από το σπίτι τους

Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Ρέμος

https://www.instagram.com/p/xAQrPIguW1/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/hoxPJVAuZx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/jAWNjIRE1I/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BNm9szUDKQ_/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024